De-Zal

De-Zal
De-Zal
Cena do uzgodnienia

Preparat do higienicznej antyseptyki rąk w przemyśle spożywczym i gastronomii. Wykazuje właściwości bakteriobójcze i grzybobójcze. Posiada zdolność kumulowania się w naskórku, przez co charakteryzuje się przedłużonym działaniem (ok. 3 h). Niszczy drobnoustroje bytujące w głębszych warstwach skóry, które uwalniają się od rękawic np. podczas zabiegów. Zawiera substancje natłuszczające i nawilżające, zapobiegające wysuszaniu rąk i utrzymujące elastyczność skóry. Atest PZH nr HŻ/3946/2007. Preparat przebadany dermatologicznie wg normy B22569/4973/10.

 

 

Zastosowania
Kontakt z żywnością (gastronomia, przemysł spożywczy).
Metody użycia
Higieniczna dezynfekcja rąk: 3ml preparatu; Pozostawić do wyschnięcia; Stosować zgodnie z opisem na etykiecie. Preparat należy wcierać porcjami w suche dłonie przez 30 sekund – czas ten jest równoznaczny z dwukrotnym powtórzeniem czynności; Stosować bez rozcieńczania;